top of page

Verrijk uw vaardigheden: ontdek onze boeiende workshops

I

Aanbod in de spotlight:
- Postgraduaat contextule systemische counseling - klik hier
- Introductie contextuele hulpverlening, de ideale kennismaking - klik hier
- Training geweldloos verzet - klik hier


Bij de
academie contextueel werk geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling.
Daarom zijn onze workshops ontworpen om uw professionele gereedschapskist aan te vullen met de nieuwste inzichten, technieken en benaderingen. Of u nu een doorgewinterde professional bent die op zoek is naar verdieping of een nieuwkomer die zijn of haar eerste stappen zet in het veld, onze workshops bieden iets voor iedereen.

 

Duik dieper in het gedachtegoed van Ivan Boszormenyi-Nagy en ontdek hoe contextuele benaderingen kunnen worden toegepast in verschillende professionele settings.
 

Effectieve Communicatie in Relaties:
Leer de kunst van het luisteren, begrijpen en reageren op een manier die verbinding en groei bevordert in zowel persoonlijke als professionele relaties.

 

Ethiek in de Praktijk:
Verken de complexe ethische vraagstukken die inherent zijn aan het werken binnen relationele systemen en ontwikkel een ethisch kompas dat u zal leiden in uw professionele praktijk.

 

Zelfzorg en Burn-out Preventie:
Ontdek strategieën en technieken om uw welzijn te bevorderen en burn-out te voorkomen in een veeleisende werkomgeving.

 

Innovatie in Interventie:
Verken nieuwe benaderingen en technieken voor interventie in complexe situaties, en leer hoe u effectief kunt handelen om positieve verandering te stimuleren.

 

Met onze interactieve en boeiende workshops, geleid door ervaren professionals uit het veld, kunt u uw kennis verdiepen, uw vaardigheden aanscherpen en uw professionele impact vergroten. Stap in de wereld van levenslang leren en ontdek wat onze workshops voor u kunnen betekenen.
 

bottom of page